Search
  • VIP BODY CLINIC

De eerste afspraak

Updated: Feb 13, 2020


09:00 - Ja hoor... daar gaan we dan! Ik vind het best wel een beetje spannend, als ik eerlijk mag zijn. Wat gaat er gebeuren maar vooral... doet het pijn? Natuurlijk ben ik ook super blij want dit was al-tijd al mijn droom. Ik kan het niet anders zeggen. Het is nu ochtend en straks ga ik richting VIP Body Clinic. En dan kan het beginnen...


14:00 - Oké. Ik neem mijn woorden terug. Waarom vond ik dit spannend?! Ja, natuurlijk ga ik iets doen wat mijn hele leven op een positieve manier zal beïnvloeden maar voelde ik pijn tijdens het laseren? Nou, nee. Wel eens een schokje. Maar ik heb heel mijn benen onder de tatoeages zitten en daar was dit niks bij!

Ik kwam binnen in een fijne rustige ruimte waar ik eerst een briefing kreeg over de behandelmethode, de apparaten en het laseren. Kopje koffie erbij en gaan! Ik werd heel fijn ontvangen en kon daarna kletsend en wel beginnen aan het laseren. En dat zonder pijn. Ik schijn vanavond of morgen niks te zien qua roodheid: ik ben benieuwd. Ik hou jullie op de hoogte!

15 views0 comments

Recent Posts

See All