IMG_2187.JPG

Geweldig geholpen begonnen met afslanken doorgegaan met laserontharen met de Soprano Platinum al vanaf de eerste behandeling resultaat nu 7 behandelingen gehad en bijna klaar. Nu de Accent Prime een echte wondermachine wauw en de Dermalux als extraatje voor mezelf. Dankje Olivera💋

- Astrid Harmsen

Olivera is een lieve leuke spontane vrouw met een geweldige zaak waar vele mogelijkheden zijn, warme welkom en super gezellig altijd.

Voor de derde keer bij olivera geweest voor het ontharen, wat een topresultaten, bijna geen haargroei meer en heb nog 5 behandelingen te gaan.

Wil je van je cellulitis af en je body meer in shape en een strakkere huid dan is de accent prime ook een aanrader

De beste laserclinic met de beste resultaten en ook nog eens betaalbaar.

- Lisa Tarquino

haar.jpg

Kan niks anders zeggen dan dat ik echt tevreden ben over het ontharen. Olivera is echt een top vrouw ! Altijd gezellig, leuke gesprekken en niks is te gek! Raad iedereen aan om bij VIP body clinic te komen!

- Aniek Dulk

oksel.jpg

Vanaf het eerste moment voel ik me thuis bij Olivera. Niet ongemakkelijk en altijd een relaxte sfeer. Bij haar begonnen voor huidversteviging en ga nu ook starten met laseren.

- Sanne van Berlo

Vertel ons hoe jouw ervaring was!

Super! Dank je wel!

Female Athlete

Al meer dan een jaar kom ik bij Olivera voor behandeling op de Easy Shape. Mijn spieren worden tijdens de behandeling aangespannen, wat leidt tot steviger spieren en een beter figuur. Ik ben ook onthaard met de Soprano Laser met prima resultaat. VIP is een mooie salon waar je een deskundige behandeling krijgt, voor een hele goede prijs. Bovendien is het er erg gezellig.

- Karin Spithoven

Happy Woman

Ik kom bij Olivera voor ontharen nu pas 4 keer geweest en zo een geweldige resultaat bijna geen haartjes meer ! Super leuke meid heerlijke sfeer altijd voel me echt thuis 🥰 Ook heb ik accent prime gedaan echt een aanrader in love met deze behandeling 😍

- Emira Gazibegovic

Pedicured Feet

Kan niks anders zeggen dan dat ik zooooo super tevreden ben over het ontharen. Al resultaat na 2 Sessies. Wil je snel weer in shape komen dan raad ik je de Easy shaper aan 🙏🏻 Altijd fijn om bij Olivera te zijn. Top vrouw

- Bahar Heijtenis yilmaz

Hands on Stomach

Super goede ervaring!!! Ben 2 keer geweest en hoef bijna niet meer te scheren!! Ben ook super goed geholpen

Beste van arnhem en omgeving!!

- Fatima Karaslaan