IMG_2187.JPG

Geweldig geholpen begonnen met afslanken doorgegaan met laserontharen met de Soprano Platinum al vanaf de eerste behandeling resultaat nu 7 behandelingen gehad en bijna klaar. Nu de Accent Prime een echte wondermachine wauw en de Dermalux als extraatje voor mezelf. Dankje Olivera💋

- Astrid Harmsen

Olivera is een lieve leuke spontane vrouw met een geweldige zaak waar vele mogelijkheden zijn, warme welkom en super gezellig altijd.

Voor de derde keer bij olivera geweest voor het ontharen, wat een topresultaten, bijna geen haargroei meer en heb nog 5 behandelingen te gaan.

Wil je van je cellulitis af en je body meer in shape en een strakkere huid dan is de accent prime ook een aanrader

De beste laserclinic met de beste resultaten en ook nog eens betaalbaar.

- Lisa Tarquino

haar.jpg
oksel.jpg

Vanaf het eerste moment voel ik me thuis bij Olivera. Niet ongemakkelijk en altijd een relaxte sfeer. Bij haar begonnen voor huidversteviging en ga nu ook starten met laseren.

- Sanne van Berlo

Female Athlete

Al meer dan een jaar kom ik bij Olivera voor behandeling op de Easy Shape. Mijn spieren worden tijdens de behandeling aangespannen, wat leidt tot steviger spieren en een beter figuur. Ik ben ook onthaard met de Soprano Laser met prima resultaat. VIP is een mooie salon waar je een deskundige behandeling krijgt, voor een hele goede prijs. Bovendien is het er erg gezellig.

- Karin Spithoven

Happy Woman

Ik kom bij Olivera voor ontharen nu pas 4 keer geweest en zo een geweldige resultaat bijna geen haartjes meer ! Super leuke meid heerlijke sfeer altijd voel me echt thuis 🥰 Ook heb ik accent prime gedaan echt een aanrader in love met deze behandeling 😍

- Emira Gazibegovic

Pedicured Feet

Kan niks anders zeggen dan dat ik zooooo super tevreden ben over het ontharen. Al resultaat na 2 Sessies. Wil je snel weer in shape komen dan raad ik je de Easy shaper aan 🙏🏻 Altijd fijn om bij Olivera te zijn. Top vrouw

- Bahar Heijtenis yilmaz

Hands on Stomach

Super goede ervaring!!! Ben 2 keer geweest en hoef bijna niet meer te scheren!! Ben ook super goed geholpen

Beste van arnhem en omgeving!!

- Fatima Karaslaan

Moderne danseres

Intussen mijn 3e behandeling gehad van pakket L, 2 x van de eigenaresse zelf, en 1x van iemand anders..
Ben erg tevreden nu al!
Het haar is dunner, en groeit minder snel terug, op sommige plekken plekken beginnen al kale plekken te ontstaan.
Erg vriendelijke vrouw, stelt je meteen op je gemak!
Raad de kliniek zeker aan!

- Angela A

atleet Girl

Ik ben bij VIP BODY CLINIC bezig met soprano laser en heb al een aantal behandelingen gehad. Ik ben meer dan tevreden met het tot nu behaalde resultaat. Doe me gehele benen, oksels, bikini en armen en ben bijna zo goed als haar vrij!! Ondanks dat de salon wegens lockdown genoodzaakt was om voor lange tijd te sluiten, en ik zoals andere hierdoor niet konden laseren is mij haar groei in die tussen tijd, er niet meer op geworden. Integendeel 80% procent van haar groei is verdwenen, dus ik ga nog zeker door met me laatste behandelingen. Naast dat ik zo tevreden ben over alles, is Olivera een super aardige en lieve vrouw die haar werk zeker serieus neemt, en je echt op je gemak laat voelen. En ze heeft betaalbare prijzen zodat iedereen de kans heeft en krijgt om zich te laten laseren. Ik moet er 30 km voor reizen met openbaar vervoer om er te komen, maar heb het er meer dan voor over!

- Anoniem

Fitness

In het begin had ik een klein pakket genomen, omdat ik dacht dat ik niet volledig haarloos zou zijn en maar zou blijven scheren. Maar inmiddels grotere pakket genomen (volledig) en ik zie echte resultaten! Bovendien legt olivera alles zo goed uit en straalt vertrouwen uit. Ben er helemaal blij mee😍

- Aleyna H.

Vrouw in sportkleding

Ik kom bij Olivera voor de laserbehandelingen. In vergelijking met andere bedrijven biedt Vip Body goedkope(re) pakketten aan. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Van mijzelf heb ik donker en dik haar. Na een aantal behandelingen heb ik bijna geen haren meer, zijn ze lichter van kleur of heel erg dun.

De dames die er werken, gaan zeer professioneel te werk en je wordt fijn geholpen.

Al met al ben ik heel erg blij dat ik ben begonnen met de laserbehandelingen bij Vip Body Clinic. Zeker het geld waard!

- Sabine Voltman

Back Massage

Sinds een aantal jaren ben ik klant bij Oliveira. Je wordt er vriendelijk ontvangen en voelt je meteen op je gemak. Wat een geweldig professioneel bedrijf is dit. Ik ben dan ook meer dan tevreden met het resultaat van mijn behandelingen. Sinds kort onderga ik een ontharingsbehandeling met de Soprano laser met ook weer een fantastisch resultaat. Ik ben er erg blij mee. Dank je wel Oliveira!!

- Esther Notlen

Yoga Practice

Ik ben super tevreden over VIP body clinic. Ik begon gelijk resultaat te zien na het lazeren, ook de eigenaresse en alle medewerkers zijn helemaal top. Ze werken allemaal zo professioneel en alles is netjes en schoon altijd. Blijf zo door gaan dames!
Liefs, Zilan B

- Zilan B

Fit lichaam

Echt TOP! Heer erg last van snelle haargroei en ingegroeide haartjes. Dat is verleden tijd. Ik hou het bij en kom 2 keer per jaar terug. Een super leuk en lief team en erg flexibel.

- Lian Keijzer

Vrouw in casual kleding
Vertel ons hoe jouw ervaring was!

Super! Dank je wel!