Accent Prime Behandeling

Veroudering en blootstelling aan de zon eisen op een gegeven moment voor iedereen hun tol. Dit leidt vaak tot vervelende afwijkingen van je huid die je veel liever zou willen missen.

 

De Accent Prime™ is het meest geavanceerde apparaat voor onder meer huidversteviging, body contouring en veelvoudige esthetische verbeteringen. Het platform combineert de laatste innovaties op het gebied van ultrasone en RF-technologieën die effectieve behandelingen mogelijk maken. Deze kunnen uitstekend op de patiënt worden afgestemd en maken natuurlijke en langdurige resultaten een realisatie.

 

Frisse, jonge huid

Een gladde huid, strakke contouren en stralende schoonheid, dit alles in een pijnloze behandeling die niet langer duurt dan een lunchpauze. 


Het gevoel van een frisse en jonge huid hoeft niet voor altijd te verdwijnen. U kunt de klok nu snel, comfortabel en zonder operatie terugdraaien met de Accent Prime, een geavanceerde oplossing voor het natuurlijk verstevigen van lichaamscontouren en esthetische lichaamsoptimalisatie. 


De Accent Prime biedt behandelingen die volledig op uw persoonlijke situatie zijn afgestemd. Of u nou uw lichaamscontouren wilt verstevigen, de huid verjongen, verminderen van cellulitis of dit allemaal bij elkaar, de Accent Prime staat bekend voor haar zichtbare en blijvende resultaten. 

Er zijn 3 tot 6 behandelingen per zone nodig om het optimale resultaat te behalen. Na de behandeling is in de meeste gevallen direct resultaat al zichtbaar en na 2 a 4 maanden inwerking zal de behandeling zich volledig hebben getoond.

Heb je vragen? Stel ze!

Heb je vragen over onze behandelingen of onze salon?
Stel ze gerust.


Haar verwijdering

SHAPE TRAINER

ADVIES