ontharen_benen.jpg
sop.jpg

De Soprano Ice laser behandeling is geschikt voor alle huid- en haartypes en is 100% pijnloos. In tegenstelling tot andere laserapparaten werkt de Soprano met een bewegende methode die er voor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd waardoor de haarzakjes grondig worden vernietigt. Dit wordt ook wel ‘in-motion’ genoemd. 

 

De unieke werking van deze in-motion laser zorgt er voor dat de haarzakjes middels meerdere kleine pulsjes worden verwarmd. Hierdoor gaat het haarzakje stuk, zal er geen haar meer terug groeien en blijft de huid geheel onbeschadigd.
 

Met de innovatieve eigenschappen van de Soprano laser kunnen ook lichtere haren en donkere huidskleuren feilloos worden behandeld. Na 6 tot 10 behandelingen ben je volledig van je ongewenste haargroei af.

IMG_3592.HEIC
soprano_edited.png

Altijd al van geheel haarvrije benen, oksels of andere lichaamsdelen gedroomd? Met de grensverleggende Soprano Ice laser behandeling maken we die dromen waar. 


De veilige en volledig pijnloze behandeling zorgt dat je huid niet beschadigd wordt en haarzakjes voorzichtig worden vernietigd. 

Je haargroei zal dus ook echt niet terugkomen! Logischerwijs is elke huid- en haargroei anders en verschilt het aantal sessies per persoon. Wij van VIP Body Clinic vertellen je hier heel graag meer over!

armpit.jpg

De eerste keer laseren blijft altijd spannend, dat vond Eva uiteraard ook! Daarom heeft ze voor jullie haar ervaring gefilmd.

Ben jij ook benieuwd hoe het nou precies voelt, of die hardnekkige haartjes nou echt wegblijven? Of ben je benieuwd naar welke voorbereidingen je moet treffen en hoe de dagen na het laseren verlopen?

Bekijk Eva's vlog, of lees haar dagboek op de blog pagina.

Uiteraard kan je ook altijd alle vragen aan ons stellen!