Soprano Ice PLATINUM

De Soprano ICE Platinum behandeling is geschikt voor alle huid- en haartypes en is 100% pijnloos. In tegenstelling tot andere laserapparaten werkt de Soprano ICE Platinum met een bewegende methode die er voor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd waardoor de haarzakjes grondig worden vernietigt. Dit wordt ook wel ‘in-motion’ genoemd.


De unieke werking van deze in-motion laser zorgt er voor dat de haarzakjes middels meerdere kleine pulsjes worden verwarmd. Hierdoor gaat het haarzakje stuk, zal er geen haar meer terug groeien en blijft de huid geheel onbeschadigd.

Laser that body

Met de innovatieve eigenschappen van de Soprano ICE Platinum kunnen ook lichtere haren en donkere huidskleuren feilloos worden behandeld. Na 6 tot 10 behandelingen ben je volledig van je ongewenste haargroei af.


Altijd al van geheel haarvrije benen, oksels of andere lichaamsdelen gedroomd? Met de grensverleggende Soprano Ice Platinum behandeling maken we die dromen waar. 


De veilige en volledig pijnloze behandeling zorgt dat je huid niet beschadigd wordt en haarzakjes voorzichtig worden vernietigd. 

Je haargroei zal dus ook echt niet terugkomen! Logischerwijs is elke huid- en haargroei anders en verschilt het aantal sessies per persoon. Wij van VIP Body Clinic vertellen je hier heel graag meer over!

Wat te doen voor het laseren

Veel klanten vragen hoe zich voor te bereiden voor het laseren, belangrijk is om in de avond of ochtend voor de behandeling jezelf goed te scheren, geen deo op doet en geen body olie of creme, zonnebank en zelfbruiner een week voor laserafspraak vermijden.

 

Eerste ervaring

De eerste keer laseren blijft altijd spannend, dat vond Eva uiteraard ook! Daarom heeft ze voor jullie haar ervaring gefilmd.


Ben jij ook benieuwd hoe het nou precies voelt, of die hardnekkige haartjes nou echt wegblijven? Of ben je benieuwd naar welke voorbereidingen je moet treffen en hoe de dagen na het laseren verlopen? Bekijk de volg van Eva in onze Blog. Hierin vertelt zij haar ervaring met laserontharen bij VIP Body Clinic, in Arnhem centrum.

Heb je vragen? Stel ze!

Heb je vragen over onze behandelingen of onze salon?
Stel ze gerust.


Haar verwijdering

SHAPE TRAINER

ADVIES