Olivera

Toen Olivera in 2014 begon met een franchise afslankformule werd het al snel duidelijk dat dit haar roeping was; mannen en vrouwen helpen op een verantwoordelijke manier hun lichamen prachtig te maken, dat is waar ze echt energie van krijgt. Met dit doel in ogen startte ze VIP Body Clinic in Arnhem op. In deze salon biedt ze al vanaf 2016 unieke en geperfectioneerde programma’s aan waarmee ze keer op keer weer mensen weet te verbazen met schitterende resultaten.

Of je nou wilt afvallen, je spieropbouw stimuleren, van je cellulite af, laser ontharen of gewoon gezond gaan leven, niets is voor Olivera te gek! Kwaliteit staat bij VIP Body Clinic altijd voorop en Olivera is pas tevreden als jij dat ook bent.

Het is logisch dat het aantal behandelingen per lichaam verschilt, daarom betaal je altijd een bedrag voor het eindresultaat. Zo voorkomen we dat je met onverwacht hoge kosten komt te zitten.

 

Olivera staat voor persoonlijke aandacht en naast de behandelingen wilt ze je ook graag verder stimuleren. “Mensen zien soms niet hoe mooi ze zelf zijn of wat voor een mooie ontwikkeling hun eigen lichaam al heeft gemaakt. Ik wil dat mensen dit zelf voelen. Het gaat bij ons om meer dan alleen een afslankformule; het gaat om een mindset die ik mee wil geven. Afvallen is leuk maar het moet niet iets tijdelijks zijn.  Afslanken is een cadeau aan jezelf. Een cadeau dat het meeste waarde krijgt wanneer het met je dagelijkse routine verworven wordt. Dit doe je door bijvoorbeeld te letten op je voeding."

 
 

Het blijven ontwikkelen van zowel haarzelf als VIP body clinic is heel belangrijk voor Olivera. Want elke dag blijft ze leren, leren doe je immers door te doen!

Waarom werkt die ene specifieke methode bij het ene lichaam sneller of juist langzamer dan bij een ander? Wat zijn de overeenkomsten en hoe gaan we daar goed mee om?

Dat zijn vragen die Olivera blijven intrigeren en waar ze haar behandelingen steeds verder mee ontwikkelt.

 

“Wanneer mensen blij terugkomen na de eerste behandeling en zeggen dat ze al resultaat zien, geeft mij dit een enorme kick. Daar doe ik het voor en dat zorgt er voor dat ik alleen maar voor het beste resultaat wil gaan!”

VIP Body Clinic Team

Olivera

Eigenaresse

Nikki

 Accent Prime & Laser Therapeute, Bindweefsel masseuse body & Face

Fleur

Accent Prime & Laser Therapeute en Salon Manager

Norah

Accent Prime & Laser Therapeute

Heb je vragen? Stel ze!

Heb je vragen over onze behandelingen of onze salon?
Stel ze gerust.


Haar verwijdering

SHAPE TRAINER

ADVIES