Dermalux Behandeling

Dermalux® biedt huid-specifieke behandelingen die speciaal gebruik maken van combinaties van blauwe, rode en nabij-infrarode golflengtes, waarvan klinisch is aangetoond dat ze de collageen en elastine productie stimuleren, de bloedsomloop verbeteren, roodheid en irritatie verminderen en afrekenen met bacteriën die onzuiverheden veroorzaken.


Met gebruik van de nieuwste generatie LED-technologie zorgt Dermalux® dat het licht veilig en gericht wordt toegediend, met de optimale intensiteit voor maximale huidverbetering.

Relax

Dermalux® maakt geen gebruik van warmte of chemicaliën en beschadigt de huid daarmee op geen enkele manier. Het heeft een uitstekend veiligheidsprofiel en is gunstig voor alle huidtypen, zonder hersteltijd.


De Dermalux®-behandeling is een ontspannen, pijnloze ervaring met een aangetoond positief effect op uw humeur.

Vergeet daarom ook vooral niet om te genieten van de luxe van tijd voor uzelf nemen, terwijl uw huid het energie-gevende licht absorbeert om de cel-vernieuwing een impuls te geven en de huid meteen na behandeling weer te laten stralen.

 

Elke behandeling duurt ongeveer 30 minuten, waarna u – zonder hersteltijd – stralend naar huis gaat! Omdat het licht een hele reeks huidverbeteringsprocessen op gang brengt, blijven de voordelen lang zichtbaar en ontwikkelen, ook nadat de behandeling al is afgerond.

 

Heb je vragen? Stel ze!

Heb je vragen over onze behandelingen of onze salon?
Stel ze gerust.


Haar verwijdering

SHAPE TRAINER

ADVIES