Dermalux®

VIP Body Clinic werkt uitsluitend op afspraak!

Gelukkig gaat dit heel makkelijk! Kies hier onder uw gewenste behandeling en plan binnen een paar minuten uw afspraak, 

u kunt natuurlijk ook bellen op +31 (6) 1555 1519 of mailen (info@vipbodyclinic.com) voor een afspraak.

Dermalux®

Details
De Dermalux®-behandeling is een ontspannen, pijnloze ervaring met een aangetoond positief effect op je humeur.

Geniet van de luxe van een moment voor jezelf. Jouw huid absorbeert het energie gevende licht om zo de celvernieuwing een impuls te geven en de huid weer te laten stralen.

Elke behandeling duurt zo’n 20 minuten waarna je , zonder hersteltijd, stralend naar huis gaat! Omdat het licht een hele reeks huid verbeteringsprocessen op gang brengt blijven de voordelen zichtbaar, ook nadat de behandeling is afgerond.

Pakket

Tarief
Losse behandeling

€ 59,-
Pakket 5 behandelingen

€ 275,-
Pakket 10 behandelingen

€ 499,-

Dermalux®

Details

Misschien valt het je op dat wij voordeligere prijzen hanteren dan andere salons.

Dit doen wij omdat we vinden dat iedereen een momentje voor zichzelf verdient!


Niet alleen de vrouw met genoeg geld en een babysitter maar ook de hardwerkende student,  de super drukke huismoeder, de voetbal vader of  de beginnende vlogster verdienen het allemaal om voordelig zich goed over zichzelf te kunnen voelen!

Wij geloven dat als je goed voor jezelf zorgt, je goed voor anderen kunt zorgen.

* Beste bezoekers, We streven ernaar om accurate en up-to-date informatie op onze website te verstrekken. Echter, ondanks onze beste inspanningen, kunnen er soms fouten insluipen in de prijsvermelding. We willen u informeren dat, in het geval van een onjuiste prijsvermelding, wij niet verplicht zijn om het product of de dienst te leveren tegen de foutief weergegeven prijs. Zodra we een fout in de prijsstelling ontdekken, zullen we dit corrigeren en, indien van toepassing, contact opnemen met klanten die een bestelling hebben geplaatst tegen de onjuiste prijs. We bieden onze excuses aan voor eventueel ongemak en zullen ons inspannen om een bevredigende oplossing te bieden. Als u vragen heeft of meer informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op. Hartelijk dank voor uw begrip en uw voortdurende steun.

Heb je vragen? Stel ze!

Heb je vragen over onze behandelingen of onze salon?
Stel ze gerust.


Haar verwijdering

SHAPE TRAINER

ADVIES