Easy Shape Trainer Behandeling

De Easy Shape Trainer werkt met natuurlijke lichaamseigen trillingen; de zogenaamde HFT®-technologie (Human Frequency Technologie) die ons snel en efficiënt voorziet van direct waarneembare en meetbare resultaten.


Een vermindering van 8 tot 28 cm direct na de eerste behandeling (deze duurt tussen de 45 en 60 minuten) wordt bij verreweg de meeste mensen ervaren. De nauwkeurige en talrijke wisselende trillingen zorgen voor een gerichte en accurate spierstimulatie die aanzienlijk meer spiervezels zal activeren dan we bij normale sportieve activiteiten zien.

Succes verzekerd

We nemen als voorbeeld een sporter die tijdens een training een actiepotentieel bereikt tussen 28 en 32 procent. In dit geval zou het Easy Shape Trainer systeem meer dan 90% zonder belasting van de bindweefselbanden, pezen en gewrichten bereikt hebben. Dit succes is verzekerd dankzij de nieuwste technologische voorsprong: HRS®-technologie (Human Resonance Technologie).


Tijdens de kennismakingsbehandeling meten wij u op, bespreken wij het streefgewicht en geven wij aan wat u kunt verwachten na de behandelingen. Gelijk na de eerste behandeling doen wij een meting om te kijken wat de eerste behandeling voor u heeft gedaan. U krijgt vervolgens van ons advies op maat, het aantal behandelingen waarin dit zou moeten plaatsnemen en de tijdsduur.
Daarnaast is het belangrijk om het dagelijks voedingspatroon aan te pakken wat wij samen behandelen, opgebouwd in een voedingsschema wat voor iedereen in het dagelijks leven gemakkelijk toe te passen is.
 

Heb je vragen? Stel ze!

Heb je vragen over onze behandelingen of onze salon?
Stel ze gerust.


Haar verwijdering

SHAPE TRAINER

ADVIES