Onze VIP Fit Plannen

Helemaal lekker in je vel zitten?

Je sport routine fundamenteel versterken met onze geweldige Accent Prime en Easy Shape trainer?

Met een van deze geweldige combi's ben jij in 6 weken gegarandeerd fitter dan ooit!

Perfect Fit Combi

XL VIP Fit Plan

Met het populaire XL Vip fit plan krijg je 1 keer per week Easy Shape trainer en 2 keer per 6 weken de Accent Prime 2 zones om het maximale uit je trainingen te halen.

€249,00


XXL VIP Fit Plan

Nog geen vast sportschema? Je kunt gaan voor het XXL Vip fit plan met een 6 weken plan met op maat gepaste sportschema inbegrepen, inclusief; 1 keer per week de focus op benen en billen, 1 keer per week buik trainen, 1 keer per week de Easy Shape trainer en 2 keer per 6 weken de Accent Prime voor twee zones!

De kilo’s zullen er gegarandeerd af vallen en je zult je veel fitter en strakker voelen voor de voordelige prijs van €299,00, slechts vijftig euro meer dan het XL Vip fit plan!

VIP Fit Plan

VIP Fit Plan

VIP Fit Plan

Heb je weinig motivatie om naar de sportschool te gaan, weet je niet wat je moet doen als je er eenmaal bent of heb je het gevoel dat iedereen naar jou kijkt?

 

Ik ben gespecialiseerd om je hiermee op weg te helpen! Mijn naam is Florin en ik train nu ongeveer vijf jaar intensief met anderen. In mijn trainingen focus ik mij voornamelijk op mijn benen, billen en buik.

Vaak kreeg ik de vraag van vrouwen waar ik mijn inspiratie vandaan haal voor oefeningen, of waar ik de motivatie vandaan haal om te echt te beginnen met trainen.

Dit heeft mij aan het denken gezet.

Ik geloof erin dat als ik jou de begeleiding bied die jij nodig hebt in een omgeving waarin jij je prettig voelt, dat de motivatie en de resultaten vanzelf beginnen te volgen.

 

Vanaf begin januari bied ik trainingen aan waarbij de focus met name ligt op billen en benen, de opbouw van spieren en op de verbranding van vet, maar uiteraard kunnen ook naar wens wekelijks buikspieren worden getraind. Het maakt niet uit of je een beginner of gevorderde bent op het gebied van fitness, de training wordt aangepast op jouw kunnen en wensen. Uiteindelijk is het doel dat jij zelf persoonlijk progressie boekt. 

Pakket
Tijd Tarief
1 x per week training
50 min€ 32,-
1 x per week training +
1 x per week online training buikspieren
50 min
30 min
€ 42,-
2 keer per week training*
50 min€ 60,-

Tarief geld per 4 weken.

*Inclusief de mogelijkheid tot 1 keer per week online buikspieren training 30 min.

Hulp nodig?

Kan je ook nog wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een voedingsschema dat goed bij je past? Dan maak ik voor 20 euro een gepersonaliseerd programma dat perfect bij jou doelen aansluit.

 

Ik zou het geweldig vinden als ik ook jou zou mogen helpen met het behalen van fantastische resultaten, zodat we ons in 2021 strakker, fitter, slanker én gezonder kunnen voelen. Mocht je liever samen met een vriendin, zus, nichtje of buurvrouw willen komen, iedereen is van harte welkom! Lijkt dit je wat?
Stuur me dan een berichtje voor meer informatie, of bel ons gerust voor andere vragen!

Heb je vragen? Stel ze!

Heb je vragen over onze behandelingen of onze salon?
Stel ze gerust.


Haar verwijdering

SHAPE TRAINER

ADVIES